zaterdag 25 juni 2011

ProBibliobus komt overal

Gisteren nam mijn moeder afscheid op school, ze gaat met de vut. Tijdens de feestavond kwam regelmatig de ProBibliobus langs, en die wil ik jullie niet onthouden.

5 opmerkingen:

  1. Als ProBibliaan ben ik natuurlijk nieuwsgierig naar de link tussen de bus en je moeder. En ik zie het al, voortaan kunnen we aardig besparen op vormgevingskosten, we besteden het gewoon aan jullie uit ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ze werkte op een school voor moeilijk lerende kinderen en deed daar veel met/voor leesbevordering. O.a. de kinderboekenweek, het bibliotheekbezoek etc. En nou hadden ze bedacht dat zij (en haar collega die ook afscheid nam en ook veel aan lezen deed) wel met de ProBibliobus mee konden om lezen te bevorderen :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Aah. Tijden veranderen en helaas rijden er geen bibliobussen meer van ProBiblio. Alleen nog een themabus die dit jaar in het teken van het jaar van de molens staat. Ze zijn altijd welkom om een kijkje te komen nemen als de bus in de buurt is. Kan ze gelijk spelen met de MultiTouchtafel die we in de bus hebben geknutseld.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik zal het aan ze doorgeven! Als het goed is hebben ze nu tijd genoeg om eens te komen kijken :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hallo Pleuntje, dank je wel voor het meedoen bij de USEM notecards weggeef actie op mijn blog. Je hebt een setje gewonnen :) Laat je mij je naam en adres weten via chriscreaclub@gmail.com dan zorg ik ervoor dat je zo snel mogelijk een setje krijgt.

    BeantwoordenVerwijderen