dinsdag 24 december 2019

Eindejaars leesdoelen


Nu 2019 op zijn eind loopt en ik mijn Reading Challenge van hebban.nl al lang en breed heb gehaald heb ik maar een nieuwe uitdaging bedacht voor die laatste dagen. Best een uitdagende nog wel...

Ik wil de drie boeken waar ik nu in bezig ben allemaal uit hebben op 31 december (mag om 23.59 hoor, dus ik heb echt de hele dag dan).
Normaal gesproken lees ik gewoon één boek per keer, maar nu zijn het er per ongeluk 3 geworden.

Ik lees nu:
  1. De secretaresse van Knight in de dwarsligger-uitvoering en die zit al tijden in mijn tas. Ik sleep het boek dus overal mee naartoe (vandaar een dwarsliggertje, die zijn niet zo zwaar) en lees steeds kleine stukjes als ik ergens moet wachten. En dat wachten moest ik dit jaar helaas best wel vaak doen, maar toch niet lang genoeg om het hele boek uit te krijgen.
  2. Het achtste leven (voor Brilka) ban Haratischwili. Dat boek had ik in eerste instantie gekocht als e-book en stond maar op mijn iPad te staan. Maar toen mocht ik naar een avond waar ik de auteur zou ontmoeten. En ja, een e-book is best handig, maar kun je niet laten signeren. Dus kocht ik ook het gewone boek en las daar een heel eind in. Maar het is nog lang niet uit...
  3. Ik, Elton John. Dat boek is een leesexemplaar van de boekhandel. Het boek had zulke goede kritieken dat ik het ook graag wilde lezen en nu zijn Elton en ik beste vrienden. Waar ik ga, gaat hij ook. Erg gezellig en het boek is inderdaad vermakelijk.
Ik denk dat ik binnenkort al afscheid kan nemen van mijn nieuwe beste vriend, want daar ben ik al een heel eind in. Ook de secretaresse nadert haar eind. Alleen Brilka wordt echt een race tegen ge klok, want daar ben ik "pas" op bladzijde 490 van de 1295.
Blogjes over deze boeken volgen dus binnenkort, nu moet ik eerst even verder gaan lezen!

Fijne kerstdagen allemaal (met vooral ook veel leesplezier!)!!




Geen opmerkingen:

Een reactie posten